لیموترش
مجله اینترنتی  
قالب سایت
نظر سنجی
لیمو ترش باید...





لینک دوستان

تعبیر خواب

  • آمار بازدید لیموترش

    کل بازدید:
  • ?
    Make your flash banner free online



    مسئول مرکز اطلاع رسانی داروها و سموم دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، با اشاره به خطر ابتلا به مسمومیت مرگبار بوتولیسم در اثر مصرف غذا و کنسرو آلوده، گفت: مصرف غذاهایی که بیش از سه روز مانده است، خطر ابتلا به این مسمومیت را به همراه دارد.
    عبداله ارجمند افزود: برای گرم کردن غذای باقیمانده، آن را با حرارت 74 درجه سانتیگراد حرارت داده تا بخار کند، هم چنین هرگز غذای پخته شده را بیش از دو ساعت و اگر هوای اتاق گرم باشد، بیش از یک ساعت، در دمای محیط رها نکنید.
    مصرف کشک غیرپاستوریزه خطر ابتلا به مسمومیت کشنده را به همراه دارد
    وی با بیان اینکه مسمومیت ناشی از بوتولیسم بسیار کشنده است، اظهار کرد: مصرف کشک غیرپاستوریزه، غذاهای کنسروی که قبل از مصرف حرارت مناسب به آن ها نرسیده است و یا سویس و کالباس آلوده موجب ابتلا به بوتولیسم می شود و با جوشاندن کنسرو به مدت 20 دقیقه، می توان از این مسمومیت کشنده، پیشگیری نمود.
    ارجمند عنوان کرد: علایم و نشانه های مسمومیت بوتولیسم با تاخیر، پس از 12 تا 24 ساعت ظاهر می شود و شامل تاری دید، دوبینی، افتادگی پلک فوقانی، عدم توانایی حرکتی، اختلال تکلم، لکنت زبان، سختی بلع و خشکی و درد گلو است.
    منبع: باشگاه خبرنگاران




    طبقه بندی: سلامتی،
    برچسب ها: غذای مانده، مسمومیت، بوتولیسم، اختلال تکلم، لیموترش، سالم، سلامت،
    لیست وبلاگهای به روز شده
    [ یکشنبه 18 فروردین 1392 ] [ 08:01 ق.ظ ] [ نادر امیراصلانی ]
    .: Weblog Themes By SibTheme :.

    درباره وبلاگ


    لیموترش عاشق همنوع ، مقید به رعایت حقوق شهروندی و احترام متقابل است.

    هدف از ایجاد این نشریه الکترونیکی در اختیار قرار دادن مطالب جالب ، به روز ، خواندنی ، آموزنده ، تجربه های زیبا و انتقال انرژِی مثبت است.
    لیموترش توصیه می کند : همیشه شاد باشید.

    آخرین مطالب
    لیست آخرین مطالب
    اللهم عجل لولیک الفرج
    امکانات وب
    لینک باکس

    لیست وبلاگهای به روز شده
    شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Mobile Traffic | سایت سوالات