لیموترش
مجله اینترنتی  
قالب سایت
نظر سنجی
لیمو ترش باید...





لینک دوستان

تعبیر خواب

  • آمار بازدید لیموترش

    کل بازدید:
  • ?
    Make your flash banner free online



    کباب کوبیده به روش سنتی

     

     

     

    کباب کوبیده

     

     


    مواد لازم برای ۴ تا ۵ نفر


    گوشت گوسفند2 بار چرخ شده
    یک کیلوگرم
    پیاز ۲عدد متوسط
    نمک و فلفل
    به مقدار کافی

     

     

     

    طرزتهیه:


    ابتدا پیازها را با رنده خورد کرده آنها را در یک صافی بریزید و آب پیاز را از آن بگیرید.


    گوشت چرخ کرده را به همراه نمک وفلفل به پیاز رنده شده اضافه میکنیم و این مخلوط را کاملا ورز میدهیم تا زمانی که گوشت ما حالت چسبندگی پیداکند گوشت را حدود ۴-۵ ساعت در یخچال قرار میدهیم تا حالت خود را بگیرد و به سیخ نچسبد چون هر چه گوشت سردتر باشد از روی سیخ نمیریزد.فراموش نکنید که خوب ورز دادن کباب کوبیده یکی از رازهای نریختن آن است.

     

     

    نکته:

    گوشت کباب کوبیده را ۲بار چرخ کنید. در ضمن یا آن را به صورت خالص از گوشت گوسفند آماده کنیدچون لذیذتر و نرم تر میشود و روش سنتی آن از گوشت گوسفند خالص است. یا از ترکیب گوشت گوسفند و گوساله استفاده کنید که میتواند هم برایتان به صرفه تر باشدهم از درصد ریختن کباب از روی آتش بکاهد.


    پخت کباب کوبیده با گوشت گوساله به‌تنهایی امکان ندارد زیرا گوشت گوساله فاقد چربی لازم است. البته استفاده از قسمت‌های خیلی چرب گوشت گوسفند نیز برای پخت کباب کوبیده مناسب نیست.

     

     

    اکنون که گوشت کباب آماده برای سیخ کشیدن است باید به نکاتی مهم توجه کرد:

    کاسه کوچکی که درون آن مقداری آب سرد است را کنار دستتان بگذارید، حال پیش از برداشتن گوشت ابتدا دستهایتان را در آب خیس کنید بعد یک مشت از مایه کباب را بردارید به صورت دوک درآورید و به همین صورت که مایع در دستتان قرار دارد سیخ را بر روی آن قرار دهید و گوشت را در سطح سیخ بپوشانید. در این حالت دوباره دست خود را با آب خیس کنید و روی سیخ به اندازه های مشخص و تکراری فشار میدهیم تا اثر انگشت مان روی کباب بماند. باید توجه کنید که اول و آخر هر گوشت روی سیخ را باید کاملا فشار دهیم که به سیخ حسابی بچسبد در واقع گوشت را از ۲ طرف سیخ کاملا میچسبانیم که نریزد. حال کباب های سیخ کشیده را کنار میگذاریم و آتش را آماده میکنیم.

     

    کباب ها را روی آتش میگذاریم نکته مهم این است که در ابتدا کباب ها رامرتب باد میزنیم که گوشت خودش رابگیرد و نریزد

     

    بعد از آنکه کمی خودش را گرفت و کمی برشته شد دیگر باد نمیزنیم تا با حرارت ملایم بپزد و مغز پخت شود.

    در ضمن کباب نباید زیاد برشته وخشک شود.


    میتوانید در کنار کباب ها گوجه نیز کباب کنید اگر کمی گوجه ها نرم تر باشد راحتتر کباب میشوند

     

    در ضمن زمان پخت گوجه از کباب بیشتر است پس میتوانید زودتر گوجه ها را کباب کنید و در کنار منقل بگذارید تا گرم بماند.


    میتوانید اگر فلفل سبز هم در دسترس داشتید، کباب کنید زمان پخت فلفل سبز کم است و زود آماده میشود.


    معمولا همراه با این کباب ، مصرف سبزی خوردن به خصوص ریحان و پیاز حلقه شده بسیار مطبوع و مناسب است.


    این کباب را میتوانید هم با نان نوش جان کنید هم با برنج.

     

     

    نکاتی که نباید در تهیه کباب کوبیده انجام دهید:


    از آرد یا سفیده تخم مرغ نباید استفاده کرد:
    - وجود آرد و یا خرده نان باعث خمیری شدن کباب میشود . وجود تخم مرغ باعث سوختن سریع روی سطح کباب میشود.


    منبع:javoony.com

                                                                ------------------------------------------------------------------

    تجربه شخصی لیموترش:

      اضافه کردن یک زرده تخم مرغ  و کمی زعفران طعم کباب کوبیده را دلپذیر تر می کند. استفاده از گوشت گوسفند خالص از نظر بهداشتی مورد تاکید متخصصان بهداشت است.از همه مهم تر این که در صورتی که کباب شما به محض گذاشتن دبر روی آتش شروع به ریختن از روی سیخ نمود...                                      خصوصا زمانی که مهمان داشتید...اصلا نترسید ...یک قرقره معمولی بردارید و کباب ها را قبل از گذاشتن روی آتش دورش نخ بپیچید ...کباب ها را به راحتی بر روی آتش (ترجیحا ذغال) بپزید و بعد از پخت آن به آسانی نخ را که به دلیل چرب شدن نسوخته ،از دور کباب باز کنید...(این کار ابداعی لیموترشه و حرف نداره...)

    می توانید چند پیاز کوچک را با پوست بشویید و با احتیاط  به سیخ(سیخ جگر) بکشید و در کنار کباب ها  روی آتش قرار دهید تا حسابی کبابی شود و پوست آن  بسوزد... سپس پوست آن را جدا کرده و پیاز کبابی شده  را همراه کباب میل نمایید... 

    نووووووووووووووووووووووووش جان...




    طبقه بندی: انواع کباب و جوجه و ماهی،
    برچسب ها: کباب کوبیده، تهیه غذا، لیموترش، کوبیده ناب، طرز تهیه کوبیده، کدبانو، آشپزی،
    لیست وبلاگهای به روز شده
    [ دوشنبه 25 فروردین 1393 ] [ 08:02 ق.ظ ] [ نادر امیراصلانی ]
    .: Weblog Themes By SibTheme :.

    درباره وبلاگ


    لیموترش عاشق همنوع ، مقید به رعایت حقوق شهروندی و احترام متقابل است.

    هدف از ایجاد این نشریه الکترونیکی در اختیار قرار دادن مطالب جالب ، به روز ، خواندنی ، آموزنده ، تجربه های زیبا و انتقال انرژِی مثبت است.
    لیموترش توصیه می کند : همیشه شاد باشید.

    آخرین مطالب
    لیست آخرین مطالب
    اللهم عجل لولیک الفرج
    امکانات وب
    لینک باکس

    لیست وبلاگهای به روز شده
    ساخت وبلاگ در میهن بلاگ

    شبکه اجتماعی فارسی کلوب | ساخت وبلاگ صوتی صدالاگ | سوال و جواب و پاسخ | رسانه فروردین، تبلیغات اینترنتی، رپرتاژ، بنر، سئو | Buy Website Traffic