لیموترش
مجله اینترنتی  
قالب سایت
نظر سنجی
لیمو ترش باید...





لینک دوستان

تعبیر خواب

  • آمار بازدید لیموترش

    کل بازدید:
  • ?
    Make your flash banner free online

    روش پخت دنده کبابی, مزه دار کردن دنده کبابی





    كباب دنده در بین ایرانی‌ها كه خود در تهیه و پخت انواع كباب صاحب سبك هستند جایی ندارد. برای ملتی كه عادت كرده‌اند تكه‌های قلمبه راسته را نوش‌جان كنند، به نیش كشیدن چند تكه استخوان كه به زحمت می‌توان كمی گوشت و دنبه در آن یافت، جذابیت ندارد ‌اما اگر دنده توسط یك حرفه‌ای آماده شده باشد، می‌توانید آن را یک خوراکی فوق‌العاده بیابید و از خوردن تكه‌های گوشت نرم و چرب بین دنده‌ها لذت ببرید. برای همین حتما از یك قصاب بخواهید كه دنده را برای كباب آماده كرده و به شما بدهد. پس از آن جز طعم‌دار كردن و میل كردن آن كار دیگری برای شما نمی‌ماند.

    مواد لازم برای 4 نفر:
     دنده گوسفندی  24 عدد
     شكر قهوه‌ای  یك قاشق غذاخوری
     سس كچاپ  یك‌چهارم پیمانه
     سس سویا  یك‌چهارم پیمانه
     آبلیمو 6 قاشق غذاخوری
    سس فلفل 6 قاشق غذاخوری
    سیر 2 حبه، رنده شده
    پودر خردل یك قاشق چای‌خوری
    فلفل سیاه یك‌چهارم قاشق چای‌خوری


    روش تهیه:
    همه مواد را با هم مخلوط كرده و دنده‌ها را حداقل یك ساعت در آن بخوابانید. اگر آنها را از شب قبل آماده كنید بهتر است.
    توری كباب‌پز را روی منقل یا كباب‌پز قرار دهید. دنده‌ها را از مایه خارج كرده و سس اضافی را از روی آن پاك كنید تا در منقل نچكد. دنده‌ها را حدود 15 دقیقه كباب كنید، سپس با نان، پیاز، جعفری، گوجه‌فرنگی و مخلفاتی كه دوست دارید، سرو كنید.

    نکات:
    1- به جای سس تند  می‌توانید از سس باربیكیو كه در بازار موجود است استفاده كنید.
    2- در یک روش دیگر، دنده‌ها را پس از طعم‌دار كردن در فویل پیچیده و یك ساعت و نیم در طبقه وسط فر با دمای 170 درجه سانتی‌گراد می‌پزند. در این روش دنده‌‌ها آب می‌اندازد. برای همین در نیم‌ساعت آخر فویل را باز كنید تا خشك و برشته شوند.
    3-در مدت كباب كردن دنده‌ها روی آن از مایه باقیمانده كه با 4 قاشق غذاخوری روغن مخلوط شده است، بمالید.
    4-برای مغزپخت‌تر شدن بهتر است توری را طوری قرار دهید تا دنده‌ها از آتش حداقل 8 سانتی‌متر فاصله داشته باشند و گهگاه آن را باد بزنید.

    منبع : مجله ایده آل


                                            لیموترش: نوش جان ...

                                                          راستی یادم باشه طرز تهیه کباب دنده غذای سنتی ناب کرمانشاه                                                              را در پستی مجزا تقدیم کنم...




    طبقه بندی: انواع کباب و جوجه و ماهی،
    برچسب ها: طرز تهیه دنده کباب، کباب، طرز تهیه، آموزش انواع غذاها، خواص مواد غذایی، غذاهای رژیمی، مربا و ترشیجات،
    لیست وبلاگهای به روز شده
    [ سه شنبه 18 شهریور 1393 ] [ 10:19 ق.ظ ] [ نادر امیراصلانی ]
    .: Weblog Themes By SibTheme :.

    درباره وبلاگ


    لیموترش عاشق همنوع ، مقید به رعایت حقوق شهروندی و احترام متقابل است.

    هدف از ایجاد این نشریه الکترونیکی در اختیار قرار دادن مطالب جالب ، به روز ، خواندنی ، آموزنده ، تجربه های زیبا و انتقال انرژِی مثبت است.
    لیموترش توصیه می کند : همیشه شاد باشید.

    آخرین مطالب
    لیست آخرین مطالب
    اللهم عجل لولیک الفرج
    امکانات وب
    لینک باکس

    لیست وبلاگهای به روز شده
    ساخت وبلاگ در میهن بلاگ

    شبکه اجتماعی فارسی کلوب | ساخت وبلاگ صوتی صدالاگ | سوال و جواب و پاسخ | رسانه فروردین، تبلیغات اینترنتی، رپرتاژ، بنر، سئو | Buy Website Traffic