تبلیغات
لیموترش

لیموترش
مجله اینترنتی  
قالب سایت
نظر سنجی
لیمو ترش باید...





لینک دوستان

تعبیر خواب

  • آمار بازدید لیموترش

    کل بازدید:
  • ?
    Make your flash banner free online



    مواد اولیه :

    آب گوجه فرنگی 1پیمانه (غلیظ)
    گوجه فرنگی 5عدد
    ادویه ترشی 2قاشق سوپخوری
    سیب ترشی نیم کیلو
    کرفس 3شاخه
    فلفل سبز تند 50گرم
    گل کلم 1کیلو
    سیر 1بوته
    رب انار 1پیمانه
    خیار 3عدد
    بادمجان 3عدد
    موسیر 50گرم (تازه)
    هویج 3عدد
    تمبر هندی 1بسته
    سبزی 1پیمانه (شامل نعنا.گشنیز.مرزه.ترخان ریز شده)
    سرکه به میزان لازم

    طرز تهیه


    ابتدا فلفل سبزهای تند را شسته و داخل کمی سرکه و آب و نمک بجوشانید تا نرم شوند ،سپس آنها را ریز کنید.تمبرهندی را درون ظرفی ریخته و مقداری سرکه روی آن بریزید و به طور کامل هم بزنید سپس آن را با آبکش ریز صاف کنید و هسته های آن را جدا نمائید.(این عمل را چند بار انجام دهید تا کاملا گوشت تمبر هندی جدا شود)
    گوجه فرنگی ها را پوست گرفته و به صورت نگینی خرد کنید ، هویج ها و سیب ترشی و سیرها را پوست کرده و ریز خرد نمائید ، برگ های کرفس را جدا نموده و به اندازه هویج ها خرد کنید.
    خیارها را همراه با پوست خرد کنید و در آبکش بریزید ؛ مقداری نمک روی آن بپاشید و 3 ساعت صبر کنید تا آب اضافی آن از بین برود.
    موسیرها را شسته و به صورت ورقه ای یا ریز خرد کنید، بوته های گل کلم را نیز از هم جدا نموده و ریز خرد کنید. سبزی های معطر را ساطوری کنید و با تمامی مواد بالا مخلوط نمائید.
    بادمجان ها را پوست گرفته و به صورت مربعی خرد کنید و با کمی سرکه بجوشانید تا نرم شوند سپس به همان صورت داغ به بقیه مواد اضافه کرده و خوب مخلوط نمائید.
    ادویه مخصوص ترشی ، رب انار ، آب گوجه فرنگی غلیظ شده و تمبرهندی حل شده در سرکه را به مخلوط اضافه کنید سپس مخلوط آماده شده را درون ظرف مخصوص ترشی ریخته و سرکه آن را اندازه کنید تا جایی که روی آن را کامل بپوشاند ، نمک و فلفل هم به میزان دلخواه به ترشی اضافه کنید و ظرف ترشی را در جای خنکی قرار دهید.حدود 2هفته صبر کنید تا ترشی شما کاملا جا بیفتد.


    نکات:


    1)بهتر است ترشی را در یخچال نگهداری کنید.
    2)میتوانید به ترشی 2تا3قاشق سوپخوری پودر سیر و موسیر هم اضافه کنید.
    3)اگر دوست دارید به جای فلفل سبز تند از فلفل سبز شیرین استفاده کنید.
    4)رب انار ترش مزه این ترشی را بهتر میکند.
    5)آب گوجه فرنگی غلیظ با صاف کردن گوجه از آبکش بدست میاید ، میتوانید به جای آب گوجه فرنگی غلیظ از مخلوط 3 قاشق رب و 1 لیوان آبجوش استفاده کنید.
    نوش جان


    منبع: سوران




    طبقه بندی: انواع سس، ترشی و شوری،
    برچسب ها: آب گوجه فرنگی 1پیمانه (غلیظ) 1پیمانه (غلیظ) گوجه فرنگی 5عدد 5عدد ادویه ترشی 2قاشق سوپخوری 2قاشق سوپخوری سیب ترشی نیم کیلو نیم کیلو کرفس 3شاخه 3شاخه فلفل سبز تند 50گرم 50گرم گل کلم 1کیلو 1کیلو سیر 1بوته 1بوته رب انار 1پیمانه 1پیمانه خیار 3عدد 3عدد بادمجان 3عدد 3عدد موسیر 50گرم (تازه) 50گرم (تازه) هویج 3عدد 3عدد تمبر هندی 1بسته 1بسته سبزی 1پیمانه (شامل نعنا.گشنیز.مرزه.ترخان ریز شده)، لیموترش، طرز تهیه ترشی بندری، ترشی بندری،
    لیست وبلاگهای به روز شده
    [ دوشنبه 6 بهمن 1393 ] [ 02:14 ب.ظ ] [ نادر امیراصلانی ]
    .: Weblog Themes By SibTheme :.

    درباره وبلاگ


    لیموترش عاشق همنوع ، مقید به رعایت حقوق شهروندی و احترام متقابل است.

    هدف از ایجاد این نشریه الکترونیکی در اختیار قرار دادن مطالب جالب ، به روز ، خواندنی ، آموزنده ، تجربه های زیبا و انتقال انرژِی مثبت است.
    لیموترش توصیه می کند : همیشه شاد باشید.

    آخرین مطالب
    لیست آخرین مطالب
    اللهم عجل لولیک الفرج
    امکانات وب
    لینک باکس

    لیست وبلاگهای به روز شده