تبلیغات
لیموترش

لیموترش
مجله اینترنتی  
قالب سایت
نظر سنجی
لیمو ترش باید...





لینک دوستان

تعبیر خواب

  • آمار بازدید لیموترش

    کل بازدید:
  • ?
    Make your flash banner free online



    آشنایی با روش پخت غذا

    هویج پلو

    هویج پلو

    مواد لازم:


    برنج                                                            3 پیمانه

    هویج خلال شده یا رنده شده                           نیم کیلو

    شکر                                                           نیم پیمانه

    خلال پسته                                                  4 الی 5 قاشق

    روغن و نمک                                                به میزان لازم



    دستور طبخ غذا:

    برنج را بجوشانید و آبکش کنید.3 الی 4 قاشق روغن در یک تابه روی آتش ملایم داغ کنید و هویج را 8 تا 10 دقیقه در آن تفت بدهید.

    هویج پلو

    شکر را با نیم پیمانه آب روی هویج بریزید و 10 دقیقه بجوشانید ، سپس بردارید.نیم پیمانه آب روغن در دیگ داغ کنید و چند کفگیر برنج روی آب روغن بریزید.سپس هویج را با قاشق سوراخ دار از شربت شکر بگیرید و لابلای برنج پخش کنید.پس از 10 الی 12 دقیقه که برنج دم کشید شعله را کم کنید ، شربت شکر باقیمانده را با 4 الی 5 قاشق روغن داغ کنید و روی برنج بریزید و سپس دم کنی را روی دیگ قرار دهید.

    به واسطه ی رسوب شیره شکر ، احتمال سوختن ته دیگ این پلو زیاد است ، بنابراین باید آتش آن کم باشد و زودتر از پلوهای بدون شیرینی برداشته شود.حدود 45 دقیقه برای دم کشیدن این پلو کافی است.


    در هنگام سرو:

    هنگام کشیدن این پلو ، خلال پسته را در 2 الی 3 قاشق روغن روی شعله ی ملایم حدود سه دقیقه تفت بدهید و دیس پلو را با آن آرایش کنید.


    هویج پلو

    نکته ها و گفته ها:

    هویج پلو را معمولاً با هویج فرنگی که رنگ قوی تری دارد درست می کنند، یا با مخلوطی از هویج فرنگی و زردک.مرغ پخته و گوشت پخته هم معمولاً با این غذا همراه می شود.


          توجه:

    • این پلو را با اندکی زعفران ساییده و حل شده در اندکی آب داغ هم البته می توان آرایش کرد ، ولی به نظر زعفران رنگ هویج را ضعیف میکند.
    هویج پلو
    هویج پلو

    منبع: وبلاگ آموزش آشپزی




    طبقه بندی: انواع برنج،
    برچسب ها: روش درست کردن هویج پلو غذای خوشمزه انواع پلو غذای مقوی انواع چلو برنج دمی غذاهای ایرانی و سنتی غذای لذیذ برنج خوب طرز تهیه هویج پلو برنج برنج آبکشی انواع غذاهای محلی غذاهای ایرانی روش تهیه هویج پلو انواع غذا غذا برنج ایرانی هویج پلو غذای سالم غذای ایرانی پلو غذای سنتی خواص برنج غذای اصیل ایرانی انواع پلو و چلو، لیموترش، نادر امیراصلانی، غذا، ناهار، غذای لذیذ، غذای خوشمزه،
    لیست وبلاگهای به روز شده
    [ یکشنبه 22 شهریور 1394 ] [ 04:16 ب.ظ ] [ نادر امیراصلانی ]
    .: Weblog Themes By SibTheme :.

    درباره وبلاگ


    لیموترش عاشق همنوع ، مقید به رعایت حقوق شهروندی و احترام متقابل است.

    هدف از ایجاد این نشریه الکترونیکی در اختیار قرار دادن مطالب جالب ، به روز ، خواندنی ، آموزنده ، تجربه های زیبا و انتقال انرژِی مثبت است.
    لیموترش توصیه می کند : همیشه شاد باشید.

    آخرین مطالب
    لیست آخرین مطالب
    اللهم عجل لولیک الفرج
    امکانات وب
    لینک باکس

    لیست وبلاگهای به روز شده